Tillbyggnad

Vill du utöka boytan men inte genom att flytta? Investera i en tillbyggnad. Med till exempel ett helt nytt våningsplan blir villan mycket större. En tillbyggnad är också rätt väg att gå för att få den där altanen ni drömt om, eller garaget ni verkligen behöver. Läs mer om hur vi jobbar med tillbyggnad i Stockholm.

Så här arbetar vi med tillbyggnader

När en tillbyggnad ska utföras finns en hel del att tänka på. Det är viktigt att ta reda på om du behöver ansöka om ett bygglov för din tillbyggnad. Självklart kan vi besvara dina frågor om bygglov.

När eventuella bygglov har gått igenom kan vi hjälpa dig med planering och det faktiska hantverksarbetet. Vårt team består av olika hantverkarkompetenser, vilket gör att du bara behöver ha en kontaktyta när du ska bygga ut. Vi kan ge råd och tips kring hur vi får det bästa resultatet på din tillbyggnad. Att det som byggs till passar in i den redan existerande fastigheten är något vi tänker mycket på när vi bygger. När du kontaktar oss för din tillbyggnad kommer vi gärna ut till fastigheten och bedömer bland annat följande:

  • Vi bedömer den omgivande miljön, marken och närområdet
  • Den arkitektur som finns och om det är något karaktäristiskt vi ska tänka på när vi bygger
  • Kanske det viktigaste av allt – den tänkta funktionen med tillbyggnaden

Olika tillbyggnader vi kan utföra

Eftersom vi har en så samlad kompetens är inga projekt för små eller för stora för oss på Dryft. Vi kan hjälpa dig med bland annat följande slags tillbyggnader:

  • Garage
  • Hela våningsplan
  • Altan och uterum

Bra kvalitet & pris på tillbyggnad i Stockholm

Alla våra hantverkare är certifierade och har rätt kompetenser. När vi utför en tillbyggnad åt dig är vi noggranna med allt ifrån planering till det praktiska utförandet. Vi lämnar ingenting ofärdigt. Förutom att vi alltid utför ett förstklassigt byggarbete håller vi så schyssta priser vi kan. Glöm inte att du som privatperson kan nyttja ROT-avdraget för tillbyggnad. Tveka inte att höra av dig vid frågor kring ditt projekt, kostnader eller annat!