Om oss

Vi på Dryft kan vi erbjuda dig en rad olika tillbyggnadstjänster. Vi kan till exempel hjälpa dig med att bygga garage eller bygga altan. Våra anställda har kunskap inom allt från snickerier till elektricitet och kan därför erbjuda dig en helhetslösning. Du behöver aldrig leta någon annanstans när du behöver en tillbyggnad Stockholm.

Vi strävar alltid efter perfektion

Vi är ett företag som brinner för vårt yrke och vi strävar alltid efter perfektion i allt vi tar för oss. När du kontaktar oss för en tillbyggnad Stockholm börjar vi med att lyssna på dina önskemål och vad du har tänkt dig. Med hjälp av den informationen skapar vi en plan som både du och vi känner oss 100 % nöjda med. Du är inkluderad från start till mål och kan följa projektet hela vägen. Trygghet är ett av våra ledord som genomsyrar allt vi gör.

Alla våra hantverkare och medarbetare har givetvis de certifikat och papper som krävs för att få jobba med till exempel el. Säkerheten är otroligt viktig för oss vare sig det handlar om att bygga garage eller vilken tillbyggnad som helst. Du är varmt välkommen att kontakta oss så kan vi berätta mer om verksamheten.